Urakointi – Oulu, Lapin lääni ja Pohjois-Suomi

Pyydä tarjous täältä

Olipa kyseessä sisämaalaus tai ulkomaalaus, teemme urakoinnit siistillä lopputuloksella, sinun toiveidesi mukaan. Kun saneeraat vanhaa tai rakennat uutta Oulun, Lapin läänin tai Pohjois-Suomen alueella, pyydä meidät toteuttamaan maalaustyöt. Teemme maalaukset kaikkiin pintoihin lattioista kattoihin ja seiniin sekä julkisivuista peltikattoihin huolellisista pohjatöistä alkaen. Poistamme lohkeilleen maalin, teemme tasoitetyöt, puhdistamme pinnat ja hoidamme maalauksen peittävällä ja siistillä kädenjäljellä.

Sisämaalausta makusi mukaan

Maalaus on nopea tapa luoda mitä persoonallisempia kokonaisuuksia tilaan kuin tilaan. Voimme tehdä värikkäitä tehosteseiniä tai maalata pinnat yhdellä neutraalilla värillä – millaista tunnelmaa eri huoneisiin sitten haluatkaan.

Halutessasi hankimme maalit puolestasi ja hoidamme koko työn alusta loppuun. Pidämme huolen, että työ toteutetaan huolellisesti ripeälläkin aikataululla. Näin saat hetkessä käsistämme kodillesi aivan uuden ilmeen.

Tutustu myös tasoitetöihin

Ulkomaalauksella kaunis ja kestävä pinta rakennuksellesi

Rakennukset joutuvat jatkuvasti alttiiksi erilaisille ulkoisille rasitteille. Auringonpaiste, sateet, lumi ja pakkanen kuluttavat kattoa ja seiniä, haalistavat värejä sekä kuluttavat pintaa. Hyvin tehdyllä maalauksella saadaan suojaa ja samalla uutta väriä.

Maalaustyössä huolehdimme aina pestävän pinnan puhtaudesta. Teemme tarvittaessa korjausrappaukset, puhdistamme pinnat roskista ja muusta liasta
sekä teemme pohja- ja pintamaalaukset, joilla saadaan siisti ja peittävä lopputulos. Maalauksessa huomioimme aina sinun toiveesi ja rakennuksesi ulkonäköä koskevat alueelliset määräykset.